# A random sample (Sample 1) of the cars' average driving speed (km/h) is: 120, 132, 142, 119, 112, 130, 149, 111, 167, 139, 141. A random sample (Sample 2) of the SUVs' average driving speed (km/h) is: 112, 135, 124, 115, 119, 90, 112, 134, 113, 114, 115. What is the median of Sample 1? What is the median of Sample 2?

2 months ago

Guest #8019
2 months ago
Sample 1 is 132
sample 2 is 115

## ðŸ“š Related Questions

Question
QUESTION 1: A prism has a surface area of 100 in2. Which sentence describes the effect of measuring the surface area in square feet? A. The surface area stays the same, but the number representing the surface area decreases. B. The surface area increases. C. The surface area stays the same, but the number representing the surface area increases. D. The surface area decreases. QUESTION 2: A prism has a surface area of 100 cm2. Which sentence describes the effect of measuring the surface area in square millimeters? A. The surface area stays the same, but the number representing the surface area increases. B. The surface area decreases. C. The surface area stays the same, but the number representing the surface area decreases. D. The surface area increases.
Solution 1
The answer is A in both cases. Changing the units does not change the measurement, only the number representing the measurement. (Some numbers are easier to work with than others, which is why some units are preferred for certain measurements.)

Question 1.
Â  Â A.Â The surface area stays the same, but the number representing the surface area decreases.

Question 2.
Â  Â
A. The surface area stays the same, but the number representing the surface area increases.
Solution 2

A

Step-by-step explanation:

A. The surface area stays the same, but the number representing the surface area increases.

Question
West and Company uses the LIFO method to calculate inventory values. Their beginning inventory consisted of 200 units at a cost of \$9.00 each. Purchases include 300 units at \$10.00 each on February 18; 400 units at \$11.00 each on July 16; and 100 units at \$12.00 each on December 5. If there were 300 units remaining in imventory at the end of the year, what was the cost of goods sold?
Solution 1
The total inventory is 200 + 300 + 400 + 100 = 1000. If 300 units remained, the we calculate the cost of the 700 sold via LIFO. These 700 units include the 100 units at \$12.00, the 400 units at \$11.00, and 200 units at \$10.00 (out of the 300 purchased). This is a total cost of 100*12 + 400*11 + 200*10 = 1200 + 4400 + 2000 = \$7600.
Question
13 gallons subtract 10 quarts
Solution 1
1 gallon equals a quart so you do 4 times 13 = 52 and you do 52-10=42 quarts.
Question
A Brand Of Diet Chips Has 30% Of The Calories Of The Regular Brand . If The Diet Brand Has 90 Calories , How Many Calories Does The Regular Brand Have ?
Solution 1
So brand diet has 30% of regular brand
diet=90

rmember
percent means part out of 100
30%=30/100=3/10

'of' means muitply
diet=30% of regular
90=3/10 times regular
mulitply both sides by 10/3 to clear fraction
900/3=regular
300=regular

asnwer is 300 caloires is regular
Solution 2
Question
Multiply: (2x2 âˆ’ 5x)(4x2 âˆ’ 12x + 10) A) 8x4 âˆ’ 44x3 + 40x2 âˆ’ 50x B) 8x4 âˆ’ 4x3 + 40x2 âˆ’ 50x C) 8x4 âˆ’ 44x3 + 80x2 âˆ’ 50x D) 8x4 âˆ’ 4x3 âˆ’ 40x2 + 50x
Solution 1
(2x^2-5x)(4x^2-12x+10) =Â 8x^4 - 44x^3 + 80x^2 - 50x

So, the answer is option C.
Question
CDs and DVDs Solve by setting up a system of linear equations with 2 variables and 2 unknowns. CDs cost \$5.96 more than DVDs at All Bets Are Off Electronics. How much would 6 CDs and 2 DVDs cost if 5 CDs and 2 DVDs cost \$127.73?
Solution 1
The cost for 6 CDs and 2 DVDs cost \$147.68.

To answer this, you have to find the cost of each item. This can be done by solving a system of equations.

Our system could be:
C = D + 5.96
5C + 2D = 147.68

Solving this gives you that:
C = 19.95
D = 13.99

Now, just plug those into the equation below and you will have your answer:
6C + 2D
Question
A car travels 350 miles on 20 gallons of gas how many gallons will be used to travel 875 miles
Solution 1

Hi there! You will need to do a unit rate, so you would do 20/ 350 which is a weird number 0.05714285714 , and then you multiply 0.057142857148Â * 875= 50 gallons. So for 875 miles you will need 50 gallons of gas.

Hoped I helpedÂ :3

Question
A cube has an edge length of 4in you double the side lengths how many times greater is the volume of the new Cube
Solution 1
The volume of the new cube is 8 times greater.
Question
shari has 1 1/2 gallons of orange juice. She wants to serve the orange juice equally among her 12 friends. How many ounces of juice will each friend receive
Solution 1
So there are 128 ounces in a gallon.
So half a gallon would have 64 ounces
Now it says Shari has 1 1/2 which means we would add 128 ounces and 64 ounces together to get 192 ounces.
1 1/2 gallons = 192 ounces
Now we take the 192 ounces and divide it into 12 because she has 12 friends to share with.
192/12 = 16 ounces
Each friend with get 16 ounces of orange juice.
Question
96 pencils come in bx if 4 teachers share 3 boxes how many each teacher receive show your work
Solution 1
So there are four teachers and they want 3 boxes. If you are trying to find out how many pencils they get. You multiply it by 96. Since there are 96 pencils and a box and 96 comeÂ in a box.
96x3=288
Â IfÂ they want to share it they each get 72. Since there are 4 teachers and 288 pencils you divide 288 by 4.
288/4=72.
Solution 2
In order to solve this problem, you basically have to the equation: (96Ã—3)Ã·4 So first do 96Ã—3 which is 288 288Ã·4=72

2647929
842281
748681
586256
406852
368373
348603
324927
199835
130075
112100
106146
77164
23213
22589
19607
17108
13966
10987
3389